
TDD Tüzük Değişiklik Süreci Hk.
Değerli Üyelerimiz,
Dernek tüzüğümüzde yapılması talep edilen değişiklikler kapsamında, tüm üyelerimize bilgilendirme yapılarak görüş ve önerilerini tarafımıza iletmeleri istenmiştir. Bu doğrultuda, üyelerimizden gelen yazılı tüzük değişikliği önerileri toplanarak, değerlendirilmek üzere hukuk büromuza iletilmiştir.
Hukuk büromuz tarafından ilgili mevzuat çerçevesinde yapılacak değerlendirmenin ardından, hukuken uygun görülen maddeler doğrultusunda gerekli çalışmalar başlatılacaktır.
Sürecin işleyişine ilişkin önemli bir hususu hatırlatmak isteriz: Tüzük değişikliklerinin yürürlüğe girebilmesi için, öncelikle ilk yapılacak Genel Kurul’da kabul edilmesi ve sonrasında bu değişikliklerin Dernekler Masası tarafından onaylanması, gerekmektedir. Bu nedenle, tüzükte yapılması planlanan tüm değişiklikler ancak bir sonraki Genel Kurul’da geçerlilik kazanacaktır.
Sürece göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılarınız için teşekkür eder, gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğimizi bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu