
TDD OLAĞAN GENEL KURULU SEÇİM TERCİH ANKETİ
Değerli Üyelerimiz,
Ulusal Dermatoloji Kongresi kapsamında gerçekleştirilecek olan seçim sürecine ilişkin olarak, seçimlerin "fiziki" mi yoksa "online" mı yapılmasını tercih ettiğinizi belirtmenizi rica ederiz.
Online seçimlerin tercih edilmesi halinde, seçim süreci, İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen güvenlik ve kişisel veri koruma kriterlerine uygun bir şekilde yürütülecektir. Üyelerimiz e-devlet şifresi ya da iki faktörlü doğrulama yöntemleriyle sisteme girerek oy kullanabileceklerdir.
- Kullanıcı adı, şifre ve SMS OTP
- E-İmza
- C. Kimlik Kartı
- Yabancı Kimlik Kartı
- Parmak izi, yüz tanıma gibi biyometrik doğrulamalar
Oy kullanmak isteyen üyelerimizin bu kimlik doğrulama sistemlerinden en az ikisine sahip olmaları gerekecektir. Online seçim sırasında kongreye fiziki olarak katılan hekimlerimiz de oy kullanımını online ortamda yapacaklardır.
Hibrit seçim modeli, yani hem fiziki hem online oy kullanımının birlikte olması, güvenli ve gizli oy kullanımını riske attığı, veri güvenliği ve sistem eş zamanlılığı açısından ciddi teknik sorunlar doğurduğu için yasal ve sistemsel olarak uygun bulunmamaktadır.
Online seçim sistemine ilişkin olarak, yetkili bir firmadan alınan fiyat teklifi 300.000 TL olarak bildirilmiştir.
Lütfen aşağıdaki anket linkini tıklayarak seçim şekli tercihinizi belirtiniz:
https://forms.gle/sBPYmfL1A4FayD689
İlginiz ve katkınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu